Политика за възстановяване и връщане
  • Home
  • /
  • Политика за възстановяване и връщане

Политика за възстановяване на средства

Рекламации и връщане

Политика за възстановяване и връщане

Какво се случи? Някой от продуктите не оправда очакванията ви или получихте увреден продукт? Представяхте си избрания продукт по малко по-различен начин? Съжаляваме, че продуктът не е отговорил на очакванията ви. Ние ще Ви помогнем в разрешаването на този проблем, независимо дали става въпрос за упражняване право на връщане или предявяване на рекламация за проблем или дефект на даден продукт.

В някои случаи може да се окаже, че приблизителната стойност на стоките, за които желаете да упражните правото си на връщане е по-ниска от транспортните разходи, които трябва да заплатите обратно за изпращането им обратно до нас. Във всички случаи задължително първо се свържете с нашия отдел за обслужване на клиенти на телефон 0896747260 или на имейл hairbellissimo1@gmail.com. Ще разгледаме подробно Вашия случай и заедно ще намерим най-доброто решение за Вас.

Моля, изберете дали желаете да предявите рекламация (продуктът е дефектен или сте го получили увреден) или да упражните право на връщане/отказ от договор (продуктът е изряден и без забележки, но желаете да го върнете). В следващите стъпки ще ви помолим да ни предоставите допълнителна информация, за да ни помогнете да ускорим процеса. Накрая ще получите входящ номер на вашата заявка.

политика за възстановяване и връщане
0
    0
    Вашата количка
    Вашата количка е празнаВърнете се в Магазин